Kontingent 2018

Standerhejsningen og den ny ro-sæson står for døren, og det er tid til betaling af årskontingent for ro-sæsonen 2018, som starter ved standerhejsningen lørdag den 24. marts.

Kontingenterne er:
Fuldgyldige medlemmer                                                 kr.       1.650
Seniormedlemmer (onsdag/torsdag formiddag)        kr.          950
Støttemedlemmer / Passive medlemmer                    kr.          500
Plads i klubbens kajakstativ (hvis tildelt)                      kr.          750

Tilmeldingsgebyr
For nye medlemmer er der endvidere et tilmeldingsgebyr på kr. 500, dog kun kr. 200 for Seniormedlemmer. For medlemmer, der overgår fra status som Seniormedlem til Fuldgyldigt medlem, er der et tillægsgebyr på kr. 300.

Vi beder dig venligst overføre beløbet til klubben inden Standerhejsningen, og senest den 1.april, ved bankoverførsel til Nordea Bank, reg. nr. 2464 – konto 0170 102 745.

Oplys navn samt gerne medlemsnummer i feltet “besked til modtager”.
Husk dit medlemsnummer af hensyn til din adgang til klubbens registrerings- og tilmeldingssystem for ture på vandet, www.rokort.dk.

Henvendelse om mulig adgang til klubbens kajakstativ bedes rettet til kajakchefen, Vibeke Weigelt. Pladser i kajakstativet bedes indbetalt via separat bankoverførsel.

Skulle du ikke længere ønske at være medlem af klubben, bedes du udfylde udmeldelses formular her eller send venligst besked derom til kasserer senest den 31. dennes.