Big Mama tur, søndag d. 20. august

COME AND SEE BIG MAMA

Afgang fra roklubben kl. 10:00

Vi ror ned til Lyngby Hovedgade, går i land og spiser frokost på Café Big Mama. Big Mama bor nær ved landgangsstedet.

Turen ned går gennem slusen ved Frederiksdal, Mølleåkanalen, Bagsværd Sø rundt (hvis ikke der er konkurrence), Lyngby Sø, Lyngby Hovedgade. Turen hjem er måske den lige vej, og så bliver hele turen på 22 km. Det er op til den enkelte båd, at beslutte en anden vej hjem, og dermed en anden længde på turen.

Turen forudsætter, at det er tørt vejr, så man kan stå fast på plankerne ved slusen.

Tilmelding senest  Fredag den 18. august kl. 12 pr. mail til vagn.rydahl@birkeroed-roklub.dkså vi kan bestille bord og forhåbentlig sidde samlet. Hvad man vil have til frokost, såvel som regningen for det, er den enkeltes egen sag.

Vi bestiller bord til kl. 13, så roningen kan foregå i et fredeligt tempo.  Vi regner med, at de der tager ”normalturen” er hjemme senest kl. 16.