Kul & Sildetur, søndag d. 1. oktober

Foto: Rob Doeleman

Sidste år fik vi ikke gennemført den årlige kul- & sildetur. Siden har den manglende dannelse bredt sig mærkbart blandt roklubbens medlemmer. Det må der gøres noget ved.

Søndag den 1. oktober kl. 10 er der afgang til Frederiksdal. Vi lægger bådene ind og spadserer op til Sophienholm ved Bagsværd Sø. Her vil Henning Andersen (som vi har haft glæde af ved tidligere besøg) fortælle os om guldalder-landstedet Sophienholm og menneskerne omkring det. Det er jo historie, men vi skal også have lidt kunst i form af en introduktion til den aktuelle udstilling:

Jan Sivertsen: Farven først

Jan Sivertsen er en aktuel dansk billedkunstner og grafiker bosiddende i Paris, der, som titlen antyder, lægger vægt på at arbejde med farverne.

Så ror vi hjem igen til roklubben og spiser frokost. Frokosten kommer til veje ved, at hver deltager medbringer et bidrag til fælles glæde. Bidraget kan bestå en skål sild eller 2, eller en anden frokostret, det kan også være brød og smør eller endda en flaske brændevin. Vi lægger maden ind i klubben, inden vi ror til Frederiksdal.

Tilmelding sker ikke pr. mail eller net, med ved at skrive sit navn, og det man vil medbringe op på den liste, der er sat op på opslagstavlen i roklubben.
Dem der kommer først bestemmer selv helt, hvad de vil medbringe. Dem der kommer senere, skal gerne tage hensyn til det, der står i forvejen på listen sådan, at vi undgår for meget dobbeltdækning.

Hver deltager betaler selv sin entré på Sophienholm, 55,- kr (gruppepris). Klubben betaler omvisningen.

Ved denne lejlighed er der åbent for, at ikke-roende ægtefæller kan deltage på den måde, at de er selvtransporterende til og fra Sophienholm.

Sidste frist for tilmelding: Torsdag den 28. september kl 14