WET´nesday for kajakroerne

Vi introducerer WET´nesday – en onsdag hvor du er garanteret at blive våd samt have det sjovt. Kom for at udfordre dig selv, vedligeholde din teknik, lære noget nyt eller bare kigge på.
Alle kajakroere, både nybegyndere og erfarne, er hjertelig velkomne. Begivenheden finder sted hver onsdag i juni og med start: onsdag den 14. juni. Afgang fra broen kl. 18:30. Onsdag d. 7. juni er desværre aflyst på grund af vejret.

Afhængig af hvor mange vi bliver, øver vi 2-3 forskellige ting hver gang som fx støttetag, vandtilvænning, telemarksving, baglænsroning, byttekajak på vandet, forskellige balanceøvelser.

Som sagt er det stor risiko for at blive våd! Enten ved at miste balancen eller ved selvredning og/eller makkerredning. Men én ting er sikkert – alle skal have det sjovt! Vind og vejr tager vi også hensyn til, men vi er der lige meget hvad (eneste udtagelse er tordenvejr). Husk skiftetøj!

Vi tager maksimalt 5 deltagere af gangen, så meld dig til for at sikre dig en plads, men du kan altid komme forbi, for at se om der skulle vær en ledig plads til dig eller bare som tilskuer.

[si-contact-form form=’7′]

Med venlig hilsen,

 

Lise

 

 

Mikael

 

 

Carole

 

PS alle 3 har lige været på DGI hjælpe-klubinstruktør uddannelse.