Langtur til Kalundborg, søndag d. 24. juli, afgang kl. 08:00

By special invitation fra Marie Valeur, mange årigt medlem af kernetropperne i Birkerød Roklub – nu et ligeså vigtigt medlem i Kalundborg Roklub. Farvandet er Kalundborg Fjord, hvor man kan gå mod NV imod Røsnæs eller stik V imod Asnæs.
Vejret har indflydelse på hvilken af turene det bliver, de konkrete deltagerne har indflydelse på, hvor lang turen bliver – som udgangspunkt 25-30 km.

Deltagerne bliver blandet Birkerød-folk og Kalundborg-folk (Marie). Madpakke og drikkevarer medbringes. Hvis nogen har lyst til at bage en kage til kaffen vil det være dejligt.

Transporten til Kalundborg foregår som sædvanligt ved, at vi klemmer os sammen i nogen af vore egne biler, og ”deler” benzinen. Læg mærke til, at vi starter 1 time tidligere end sædvanligt på grund af afstanden, afgang fra roklubben kl. 8.00 – tilsvarende vil vi nok også være hjemme lidt senere, plan: 1830.

Der er ikke på forhånd nogen ramme for antallet af deltagere – vi overskrider nok ikke grænsen for båd-kapaciteten i Kalundborg. Skulle det ske alligevel må vi bruge ”først til mølle”.

Tilmelding pr. mail senest onsdag den 20. juli kl. 20 til vagn.rydahl@birkeroed-roklub.dk .