KUL & SILDETUR, lørdag d. 18. oktober

Så er det tid til, at de rå og materialistisk roere i Birkerød Roklub skal have deres årlige dosis kultur. Den består af et besøg på Kunstmuseet Sophienholm,

SØNDAG DEN 18. OKTOBER

Vi mødes kl. 10 i roklubben, og når vi har fået bådene i vandet ror vi ned til Frederiksdal, hvor vi  fortøjer bådene. Så skal vi på en lille spadseretur op til Sophienholm (10-15 minutter)

Arne Haugen Sørensen

På det tidspunkt er der en specialudstilling med Arne Haugen Sørensen, som er en spændende maler, men I må ikke forvente motiver som ”Kronhjorten ved skovsøen”. Et kig på www.sophienholm.dk. vil give et indtryk.

Der er arrangeret en særlig rundvisning for os ved en medarbejder på Sophienholm, der dels vil fortælle os om Haugen Sørensen, men også om kunsten i Sophienholms permanente samling og om stedets historie. Rundvisningen på forventes at vare ca. 1 time. Klubben står for rundvisningen, men hver deltager skal betale entre 55,- Kr.

 Efter rundvisningen ta’r vi hjem til roklubben pr. gå-ben og robåd.

Frokost med sild

 ’og så er det tid til frokost.

Frokosten bliver bragt til veje ved, at deltagerne hver medbringer en ret til glæde for alle.

På  tilmeldingen anfører deltagerne, hvad de ønsker at bidrage med.  Der skal, som navnet siger, gerne være noget sild, men andre gode sager er bestemt også velkomne. Der er også ”entrepriser” for hhv. rugbrød og fedt , hvedebrød og smør og måske endda en flaske snaps. Øl og vand kan medbringes individuelt eller købes i klubben. Hvis der er for meget ”dobbeltdækning” imellem bidragene vil turkoordinationskomiteen forsøge at jævne det ud ved at kontakte de enkelte.

Tilmelding pr. mail til rydahl@newmail.dk
S
eniorroerne kan desværre ikke deltage.
Kajakroerne er velkommen, hvis en kan tage en wire med til at sikre kajakkerne.

Sidste frist for tilmelding lørdag den 10. oktober kl. 12.

Minimum antal: 10 deltagere