Kajak

Retningslinjer for ro-aktiviteter i kajak

Generelt vedrørende kajakroning

• Iagttag klubbens generelle retningslinjer for hygiejne og roning under COVID-19
  • Hold altid en afstand på mindst 1 meter, med mindre uheld o.l. nødvendig andet.
  • Brug kortest mulig tid i bådhallen og på bådebroen. Der må højst være 10 roere i bådhallen og på samme tid.
  • På bådebroen skal iagttages de almindelige afstandsregler. Vent til det bliver din tur. Begræns den tid du opholder dig på bådbroen.
  • Private kajakker kan ligge i bådhallen – i så fald skal disse retningslinjer følges.
  • Brug så vidt muligt eget udstyr, f.eks hvis du har en svømmevest.

Procedure når du skal ro kajak

1. Al adgang til klubhuset starter med afspritning af hænderne i entreen. Både på vej ud på tur og på vej hjem.
  2. Klubbens veste, sprayskirts og pagajflydere bruges efter et rotationsprincip: Følg skiltene: tag fra den ene ende og returnér i den anden.
  3. Klubbens veste, sprayskirts og pagajflydere skal rengøres efter brug. Vask i karret med Sæbevand, og skyl sæben af i karret med Rent Vand. Fyld karrene efter behov.
  4. Turen udskrives i rokort.dk på mobilen, din PC hjemmefra, eller på PC’en i bådhallen.
  5. Efter turen vaskes kajakken udvendigt  med sæbevand hvor den er berørt med hænderne, og spules. Tør af med en klud der smides ud.
  6. Pagajskaftet skal afsprittes.

sidst opdateret: jun 12, 2020 @ 21:05