Generelle retningslinjer

DIF og DGI har i samarbejde med sundhedsmyndighederne udarbejdet retningslinjer for idrætslivet, som DFfR har benyttet som grundlag for retningslinjer for ro-aktiviteter i klubberne. Nedenfor er disse retningslinjer gengivet og tilpasset til forholdene i vores klub.

• Alle tager ansvar for eget helbred og viser hensyn til andre. Ingen deltager mod egen vilje.
  • Er man syg, eller har de mindste symptomer på sygdom, skal man blive hjemme. Hvis man har været syg, skal man følge myndighedernes råd for, hvornår man kan komme i klubben igen.
  • Ældre og/eller sårbare medlemmer skal vi være særlige opmærksomme på og passe på. Derfor opfordres alle roere til selv at vurdere, hvordan man kan passe på sig selv og andre.
  • Overhold anbefalinger for fysisk afstand, hygiejne og hoste/nyse etik.

Brug af klubhuset

• Der er adgang til hele klubhuset, men med begrænsninger på antal personer. Der er opsat skilte der angiver det maksimale antal personer der samtidigt må befinde sig i et rum. Hold afstand på min. 1 meter til andre.
  • Al adgang til klubhuset starter med håndvask/afspritning, såvel på vej ud på tur, som ved hjemkomst.
  • Efter brug af toiletterne afsprittes toiletbræt og dørhåndtag.
  • Baderummene er åbne for brug. Respektér venligst det maksimale antal samtidige brugere. Afsprit alle kontaktflader efter brug med håndsprit og respektér min. 2 meters indbyrdes afstand.
  • Der findes håndsprit og papirservietter i entreen, ved toiletterne, i køkkenet, samt i bådhallen.
  • På bådebroen skal iagttages de almindelige afstandsregler. Vent til det bliver din tur. Hold afstand og begræns den tid du opholder dig på bådebroen.
  • I bådhallen står der spande, børster, sæbe, sprit, engangsklude og affaldsspand til brug for rengøring af både.

Indendørs træning og ophold

Myndighederne har opstillet krav til hvor mange der kan være indendørs samtidigt. Se skilte ved døren til lokalerne.

• På grund af afstandskravene er antallet af ergometre reduceret til 3. Begge motionscykler må anvendes. Husk af afspritte alle kontaktflader efter brug. Motionsrummet og klubbens træningsmåtterne må ikke benyttes. Medbring istedet egen måtte.
  • Lokalet på 1. sal samt balkonen, må desuden benyttes til sociale arrangementer hvor man sidder ned. Respektér de angivne max. antal for personer og hold afstand.
  • På grund af risiko for smittespredning må der ikke synges ved disse arrangementer. Overvej om aktiviteten kan foregå udendørs.

sidst opdateret: jun 12, 2020 @ 21:00