Seniordage i Rudersdal Kommune

Vil du med ud at ro på Furesøen? Så start med en prøvetur i Birkerød Ro- og Kajakklub.

Og hvis du kan lide det, så er vi i forvejen mange 60+ medlemmer og vi glæder os til at få dig med. Vi har fokus på motion, fællesskab og glæden ved at være i naturen på og omkring Furesøen.

Vi tilbyder et introduktionsforløb med generel information om Klubbens aktiviteter, praktisk instruktion i roning, først i romaskine og bassin på land, og så en rotur på Furesøen.

Påklædning skal helst være blød og bekvem.  Af hensyn til sikkerheden er det et krav, at du kan svømme 300 meter.

Roklubben ligger ved Furesøen på Plantagevej 82 B.

Kom til en prøvetur i en inrigger hos Birkerød Ro- og Kajakklub
* obligatorisk felt

En tilmelding betyder ikke at din reservation automatisk er bekræftet. Der kommer yderligere informationer på et senere tidspunkt.