Standerstrygning 2016

Kære venner,

Så er det igen tid til vores efterårs overgangs ritual – standeren skal tages ned og gemmes væk i de mørke fem måneder vi har foran os.
Som I kan se, er det i år ikke Mariann, der står klar til at stryge standeren. Mariann er i Portugal – på ferie og formentlig ikke for at ro, for det ville man jo kunne se på rokort.dk – vores eget overvågningssystem.

I stedet har vi bedt Carole overtage opgaven, og Carole har heldigvis sagt ja. Så i stedet for en garvet inriggerroer med mange år i klubben, er valget faldet på en af de nye kajakroere. Det gør vi også for at markere, og anerkende, at vi i år har haft stor fremgang i klubbens kajakafdeling, endda af unge mennesker som Carole.

Årets kajakskole og andre kajakarrangementer har været en stor succes. På inriggersiden har der været både tilgang og afgang. Her er der en udmærket aktivitet og stabilitet, både blandt fuldgyldige medlemmer og seniorroerne.

Alt i alt har 2016 været en god sæson. Mange medlemmer har tilbagelagt mange tusind kilometer. Der er blevet roet i vores eget farvand. Der er blevet roere i andre danske farvande, og der er blevet roet så fjerne steder som i Grækenland og Tyrkiet.
12 medlemmer har været så flittige, at de vil blive belønnet med guld- eller sølvnåle. Det er en stor stigning i antal medaljetagere.

Tak til alle som har roet så meget og været med til at holde klubben levende og aktiv.

Tak til alle som har bidraget på den ene eller anden måde – i bestyrelsen, som ledere, arrangører, instruktører og styrmænd. Tak til alle som har været med til at holde materiel, udstyr og bygning i så fin stand. Jeres indsats er helt afgørende for klubbens eksistens.

Nu står vintersæsonen så for døren, men den har jo også sine glæder. Nogle vil jo kunne – og have lyst til – at ro ud også på denne årstid. Man vil også kunne holde roteknikken, styrken og balancen ved lige, og endelig skal materiellet jo også i år sættes fint i stand, så det er klar til næste sæson. Arbejdet starter jo allerede i morgen! Der vil også være god lejlighed til kammeratligt og socialt samvær.

Til sidst et par personlige ord. I dag for tre måneder siden gjorde jeg en stor fejl under ilandtagning af en båd og brækkede lårbenet. Tak for udvist sympati og støtte i denne kedelige og bøvede periode. Jeg har savnet roningen og medlemmerne meget, men håber og tror, at jeg kan deltage i vintertræning og komme på vandet igen til april.

Carole, vil du venligst udføre den højtidelig handling – at stryge standeren.

Hurra for klubben!

Carsten Nilaus Pedersen