Julefrokost, lørdag d. 5.december

Årets julefrokost i Birkerød Ro- og Kajakklub finder sted lørdag den 5. december kl 18.00 i klubhuset.
Som sædvanligt vil det være et sammenskudsgilde, hvor alle medbringer en ret som er karakteristisk for en julefrokost.
Gildet er for både fuldgyldige medlemmer og for senior-medlemmer. Ægtefæller er velkomne. Klubben giver snapsen, andre drikkevarer kan medbringes eller købes i klubben. Vi ser selvfølgelig helst det sidste.

Tilmeldingsfristen er mandag den 30. november.
Tilmeldingen sker nedenstående. Her kan man også angive hvilken ret der tænkes medbragt. Hvis der er for stor et sammenfald bliver du kontaktet af Niels Høyer.

Tilmelding til standerstrygningsmiddag, lørdag d. 27. oktober kl. 19:00
* = obligatorisk felt

Indbetaling (kr. 185.- per pers.) sker på Nordea reg.nr 2464 og konto nr. 0170 102 745. Husk at skrive "middag", navn og antal personer i bemærkning til kasseren.