Langtur til BIG MAMA i Lyngby, søndag d. 2. august

Søndag den 2. august, afgang fra roklubben kl. 10.

Vi sprang over sidste år, men nu ta’r vi den frem igen. Vi ror ned til Lyngby Hovedgade, går i  land og spiser frokost på Café Big Mama, der ligger nær ved landgangsstedet, og ror hjem igen.

Turen ned går gennem slusen ved Frederiksdal, Mølleåkanalen, Bagsværd Sø rundt, Lyngby Sø, Lyngby Hovedgade. Turen hjem er måske den lige vej, og så bliver hele turen på 22 km. Det er op til den enkelte båd, at beslutte en anden vej hjem, og dermed en anden længde på turen.

Tilmelding senest torsdag den 30. juli kl 20 pr. mail til Vagn på rydahl@newmail.dk , bare så vi kan bestille bord og komme til at sidde samlet. (Det er ikke så kritisk, som når vi er ude hos andre klubber). Senior medlemmerne kan desværre ikke deltage i denne tur.

Hvad man vil have til frokost, såvel som regningen for det, er den enkeltes egen sag. Vi bestiller bord til kl. 12.30, så roningen, kan foregå i et fredeligt tempo. Vi regner med, at de der tager ”normalturen” er hjemme senest kl. 16.

Kajakkerne er velkommen.

Med venlig hilsen,