Københavns Havn langtur, lørdag d. 29. august

Lørdag den 29. august låner vi både i København’s Roklub og ror op igennem havnen, på udturen igennem Frederiksholms Kanal og på tilbageturen gennem Christianshavns kanaler. Vendepunktet kan blive Margretheholmens havn eller ”kanonbådskurene” på Holmen afhængigt af vejret. Hvis der er interesse for det blandt deltagerne, kan vi lægge et besøg på Trekroner-fortet ind i turen.

Den samlede tur ligger nok på 25 km.

Vi mødes i Roklubben kl. 9 og forventer at være tilbage kl. 18.00. Medbring madpakker og drikkevarer. Vi kører sammen i det nødvendige antal biler. Deltagelse i turen forudsætter frigivelse og fuldt medlemskab af klubben.

Tilmelding pr. mail til Vagn på rydahl@newmail.dk , senest onsdag den 26.august kl. 20. Klik her for at tilmelde dig

Gebyr til Københavns Roklub Kr. 25,- pr. snabel. Begrænset antal: 10

Ved knaphed gælder først til mølle…

Med venlig hilsen,