Nyhedsbrev-7, Bytte klub aften, onsdag d. 20 august

Prøv en sejlbåd (Bytte klub aften)

Onsdag den 20. august gennemføres endnu et arrangement i samarbejde med sejlklubben. Fra kl 17.00 er der mulighed for, at vi kan prøve en tur i en sejlbåd, og for at sejlklubbens medlemmer kan prøve en tur i en in-rigger eller kajak. Erfarne instruktører vil sørge for, at såvel personer som materiel kommer sikkert i havn. Der kræves ikke tilmelding. Bare mød op.

Oplevelserne på vandet afrundes med en grillmiddag for både vores og sejlklubbens medlemmer. Deltagelse i grillmiddagen kræver ikke, at man først har været på vandet i ”fremmed” båd. Alle er velkomne. Salat og brød medbringes til det fælles salatbord ligesom eget kød/fisk til grillen medbringes.

Mød op og vær med til en hyggelig aften.

En tak for assistance fra formanden

Med lovning om at himmel og jord ville stå i et, var det med lidt bekymrede miner, at der blev åbnet for ”Musik på broen” i lørdags. Det gik dog ikke så galt som frygtet, og både dag og aften forløb uden de store ulykker. En enkelt gæst nåede en prøvetur i en in-rigger, men fremmødet var meget begrænset.
Det samme var desværre også tilfældet om aftenen. Antallet af spisende var ca 45, og yderligere en snes stykker kom for at høre musikken. Et flot musikprogram forløb til alles tilfredshed og det store 18 mands bigband gav godt humør på broen til de få, der var mødt op..

Til trods for det skuffende forløb gav arrangementet overskud, og vi kan derfor glæde os over, at det store forberedende arbejde ikke var helt forgæves. Tak til de af Jer, der så loyalt mødte op og fik det hele til at forløbe, som det skulle og for at tage ansvar og for at bruge tid både før, under og efter.