Langtur til Amager d. 24. aug, Københavns Havn, d. 14. sep.

Vi låner både hos Roklubben Øresund i Kastrup Havn. Vejret afgør turplanen med den undtagelse, at vi ikke kan komme ind i lagunen – der er Triathlon. Saltholm er en mulighed, men kun hvis vejret tillader det.

Saltholm

Vi mødes i Roklubben kl. 9 og forventer at være tilbage kl. 18. Medbring madpakker og drikkevarer. Vi kører sammen i det nødvendige antal biler.

Deltagelse i turen forudsætter frigivelse og sikkerhed i at skifte på vandet. Den samlede tur kan komme op på 30 km.

Begrænset antal: 15 deltagere (Først til mølle o.s.v.)

Søndag d. 14. september arrangerer vi en tur til Københavns Havn.
Vi låner både i København’s Roklub og ror op igennem havnen, på udturen igennem Frederiksholms Kanal og på tilbageturen gennem Christianshavns kanaler.

Vendepunktet kan blive Margretheholmens havn eller ”kanonbådskurene” på Holmen afhængigt af vejret. Hvis der er interesse for det blandt deltagerne, kan vi lægge et besøg på Trekroner-fortet ind i turen.

Den samlede tur ligger nok på 25 km. Gebyr til Københavns Roklub er kr. 25.- per person

Vi mødes i Roklubben kl. 9 og forventer at være tilbage kl. 18.00. Medbring madpakker og drikkevarer. Vi kører sammen i det nødvendige antal biler.

Deltagelse i turen forudsætter frigivelse og sikkerhed i at skifte på vandet.