Nyhedsbrev Juni 2014

Musik på broen den 9. august Invitationen til dette arrangement, der også gennemføres i samarbejde med Birkerød Sejlklub. Klik her for at bestille billetter til grill menuen. Der er begrænset antal pladser til spisning, så hurtig tilmelding anbefales.

Klik på billedet for at bestille Grill menuen

Tak fra Formanden Herfra skal lyde en stor tak til alle de medlemmer af både Birkerød Sejlklub og Birkerød Kajak- og Roklub, der bidrog til gennemførelsen af arrangementet Sankt Hans aften. Samarbejdet mellem klubberne fungerede perfekt, deltagerantallet var ekstraordinært stort (vel omkring 500 deltagere), og der var over 40 deltagere i den fælles spisning. Sejlklubbens gasgrill og vores egen kulgrill gjorde god fyldest. Snakken gik  lystigt ved bordene i såvel klublokalet som på terrassen og alle hyggede sig gevaldigt. Tak til Peter Person og alle de andre medlemmer fra Sejlklubben for samarbejdet, til Birkerød Harmonikaklub for den gode underholdning, til pastor Søren Storvad for den tankevækkende båltale, til Seven Sharp koret for sangene og til Thomas Møller-Larsen på klaver. Tak til Niels for synliggøreles af arrangementet i lokalpressen, og en speciel stor tak til Jette, Vagn, Jørgen og Rob for som arbejdsledere at have planlagt og styret arrangementets afholdelse. Bålopbygning, heksefabrikation, spisning, underholdningen, afrydningen, fakkelroningen, båltalen, fællessangen og salgs arbejdet i boden blev gennemført på fortræffelig vis.

(Foto: Mike, Niels og Rob)

Niels

Kilometerstatistik 30. juni  Klik her for at se Kilometerstatistik Juni 2014