Ro sammen med DGI Havkajakinstruktør i Birkerød

Bag arrangementet ”Prøv nyt rovand med DGI havkajakinstruktører” står DGI-Nordsjællands havkajakinstruktørnetværk i samarbejde med de fem værtsklubber. Mandag d. 16. juni forgår det hos os i Birkerød. Vi forventer deltagerne fra Frederiksværk, Gilleleje, Esrum og flere andre klubber.

Deltagerne mødes i Birkerød Roklub senest kl. 18.00.  Klæder om og bydes herefter velkommen, hvorefter roturen starter senest kl. 18.30. Når alle er tilbage, serveres der kaffe, brød og/eller frugt. Under kaffen vil de to DGI-havkajakinstruktører kort fortælle om DGI- havkajakinstruktørnetværksgruppen, og hvilke kurser og andre arrangementer DGI tilbyder i sæsonen.

Læs mere her. Se også plakaten i klubhuset.

Det er gratis at deltage, men du skal være frigivet. Husk at vi kun har 8 klubkajakker til rådighed for dette arrangement. Derfor vil vi gerne have din tilmelding på forhånd: