Nyhedsbrev nr. 95

BR_LogoDecember 2013

Så er det pludselig og ganske overraskende næsten blevet jul igen. I den anledning afholdt klubben et åbent julearrangement lørdag, den 7. december i klublokalerne. Det blev en rigtigt fin aften med op i mod 30 delagere, der hver i sær havde medbragt en lækkerbisken til det fælles julebord. Arrangementet var planlagt og blev gennemført af Jette Vestergaard og Jane Asell, der i et forbilledligt samarbejde havde forberedt arrangementet med en meget smuk julepyntning, en hyggelig atmosfære og en bordplan, der sikrede, at alle kunne føle sig godt tilpas. Som et ekstra krydderi var Robert og Hanne Doeleman de gavmilde værter for alle drikkevarer i løbet af aftenen. Klubben og samtlige tilstedeværende takker for en dejlig aften. Der var bred enighed om, at det var et arrangement, der tåler gentagelse.

Vores smukke gamle turbåd Alfa er nu sendt til reparation i Lynge hos Jørgen Andersen, og et par raske svende sørgede søndag eftermiddag for at få den læsset på Jørgen Andersens bil, idet han havde været så venlig at lægge bil til, så vi var sikre på, at den blev transporteret godt. Vi håber at se Alfa igen til april, og så kommer vi ”heldigvis” også af med de 25.000 kr. som Nordea var så venlige at donere til formålet.

I det nye år sker der to ting:

For det første skal vi have ordnet bådene under Jan Sørensens
ledelse. Der vil, som vi plejer, blive udsendt en liste til de roere, der skal deltage i vedligeholdelsen og alle vil få to aftener anvist, hvor I kan møde i et par timer og gøre de ting, der ikke kræver særlig ekspertise.

For det andet afholder vi som sædvanligt fælles spisning følgende dage 8. januar, 19. februar og 12 marts. Nærmere herom følger. Den 8. januar serverer Kirsten Nørgaard ristaffel (speciale) til en fornuftig pris, og de næste gange har Jette truffet aftale med en professionel leverandør, der vil levere en gedigen middag for et beløb i omegnen af ca. 50 kr.

I ønskes alle en Rigtig Glædelig JUL og vi håber, at I får mange fine gaver.