Nyhedsbrev nr. 94

BR_LogoNovember 2013

Så gik er endnu en sæson – en anderledes sæson med færre roede kilometer. Hvorfor det gik sådan, kan vi kun gætte os til. Sæsonens start blev forsinket på grund af is på søen og megen planlagt roning blev ikke til noget på grund af en hel del blæst i forsommeren. En fantastisk sommer sendte mange til stranden og til ferielandet og erfaringsmæssigt ved vi jo, at mange har det sådan, at kommer man for sent i gang, så er det sværere at komme i omdrejninger. Måske var der også blandt de, der roede så voldsomt mange kilometer sidste år en trang til at slappe lidt af i år for dog at få lidt tid til børn og børnebørn også. Endelig er det jo ikke en livsnødvendighed at skabe ro-rekorder hvert år.

Top 12 roede i denne sæson som her vist:

2630 Jan Sørensen
2157 Jette Vestergaard
1429 Hanne Doeleman
1142 Gunnar Hallsson
1113 Jørgen Kleisdorff
1019 Margrete Ostenfeld Riemann
908 Robert “Rob” Doeleman
853 Klaus Kornerup
849 Inge-Lise Gaarn
815 Birgit Arildskov
802 Kirsten Flod
753 Jane Åsell

Og som sædvanlig blev der delt sølvårer til alle, der havde roet 750 km eller mere og guldårer til alle, der havde roet 1.000 km eller mere. Det var næppe en overraskelse for ret mange at præmierne gik til de ovennævnte personer.

Lørdag aften efter standerstrygningen, der blev foretager af Mariann Thymann Schoop, var planlagt af Rob Doeleman, der havde fremskaffet og sammen med Hanne Doeleman arrangeret et meget lækkert og varieret tag selv bord, der blev frekventeret af 22 medlemmer, som alle syntes at hav en rigtig hyggelig aften.

Sådan efter standerstrygningen var der igen rengøringsdag, og 8 fremmødte medlemmer påtog sig en flot rengøring og oprydning af køkken og bådhallen, pudsning af vinduer og rengøring af tageender m.v. og efter første halvdel af arbejdet var der en hyggelig frokost med resterne fra dagen før.

I løbet af kort tid vil alle modtage en liste over planlagte dage for bådvedligeholdelse og hvilke 2 dage, hver i sær bedes møde og give et nap med, så vi kan få bådene klargjort til foråret.

I December holder vi juleafslutning som Jette Vestergaard Jane Aasell arrangerer, og i januar, februar og marts holder vi en dag i hver måned fællesspisning, som Jette også har påtaget sig arrangement af.

Hele vinteren fortsætter onsdag og torsdags ro-holdene med at mødes til hyggelig og aktive dage, hvor alle kan være med, og så længe der ikke er is på vandet, må alle fortsat gerne ro.

Der er således ingen grund til blot at ligge hjemme under dynerne. Romaskinerne og de mange andre aktiviteter er beregnet på at give os alle noget at mødes om.

Tak for endnu en god ro-sæson
Toke Allentoft